SNACK OOSTENDE

SNACK OOSTENDE Snack Oostende

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 200 beoordelingen
13 aug 2020 om 16:00 Beste dat ik gegeten heb kapsalon.. Lekker
11 aug 2020 om 10:53 De frikandel was niet goed gebakken. De garnaalkroket was geen3€ waard. De frieten en de nuggets er gewoon ingesmeten met een kwak ketchup er op. Het was niet lekker.
8 aug 2020 om 20:37 Slappe frietjes, te hard gebakken kippenuggets, een kleine pitta met groeten ipv een grote pitta zonder groeten, iets dat je amper een pizza kan noemen en dan nog veel te lang mogen wachten op het eten!
8 aug 2020 om 12:40 Het deeg van de pizza was niet eens krokant, de pizza was gewoon slappe deeg met weinig beleg, absoluut geen aanrader ! Ook waren ze meer dan een half uur te laat met leveren
6 aug 2020 om 23:54 Lekker eten vriendelijke service en ja iets Later maar dat was niet zo erg Perfect werd ik gebeld Zoals gevraagd
6 aug 2020 om 15:11 Heel lekker En was er snel
31 jul 2020 om 22:28 Als ik minder dan 1 ster zou kunnen geven zou ik het doen! 1,5 uur gewacht op onze bestelling maar die is er nooit doorgekomen. Enkel wat telefonische verwijten gekregen van hun. Ons geld zijn we ook kwijt
27 jul 2020 om 10:16 Heel slecht .de vlees stonk ik heb zelf buikgriep gekregen waarvan ik 3daagen diaree heb hahah. en dan kinder menu met frikandel voor kinderen was slecht.de frikandel stonk en was verbrand . heel slechte ervaring nooit meer bestellen .dank u
26 jul 2020 om 2:18 Lekkere kapsalon dat ik gegeten heb
24 jul 2020 om 21:35 tres bien super
24 jul 2020 om 19:43 Geel lekker en veel vlees
24 jul 2020 om 9:50 bestelling werd gevraagd tegen 21u . Deze werd reeds om 19u45 geleverd waardoor we vroeger naar huis moesten terugkeren . koerier vond ook huisnr niet , terwijl dit heel duidelijk op de brievenbus staat . Koerier heeft zich wel verontschuldigd